Yalı Çapkını'nda 'Bana dokunma' krizi: Afra Saraçoğlu ve Cem Söküt kavga mı etti?

Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu'nun Cem Söküt'ü "Senaryoda yoksa bana dokunamazsın" diye ittiği iddia edildi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını'nda kriz yaşandığı öne sürüldü. Saraçoğlu ve yeni partneri Cem Söküt arasında dokunma krizi yaşandığı iddia eden Bilal Özcan ikilinin bir öpüşme sahnesinde Saraçoğlu'nun Söküt'ü "Senaryoda yoksa bana dokunamazsın" diye ittiğini söyledi. 

Yalı Çapkını dizisine yeni sezonda Pelin Akil Diyar rolüyle Ferit'in yeni sevgilisi olurken Cem Söküt de Seyran'ın sevgilisi olarak girdi.

Bilal Özcan Söylemezsem Olmaz isimli programda Cen Söküt ve Afra Saraçoğlu'yla ilgili gerilim yaşandığını söyledi. Dizideki bir öpüşme sahnesinde Afra'nın partneri Cem Söküt'ü iterek "Ellemeni istemiyorum" dediği iddia edildi.

Bilal Özcan konuya ilişkin şunları söyledi: "Adamcağız doğaçlamaya geçiyor. Afra Saraçoğlu'na dokunuyor. Afra sahne süresince devam ediyor. Sahne bittikten sonra isyan ediyor. 'Senaryoda yoksa bana bunları yapamazsın, dokunamazsın' diye tavrını ortaya koyuyor. Adam da 'Daha iyi olsun diye yapıyorum.' diyor."

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Fenerbahçe Beko-Maccabi maçıyla ilgili flaş karar Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş