Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor. Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? İşte Ya Çok Seversen dizisinin oyuncuları

Ya Çok Seversen dizisi ilk bölümüyle 6 Temmuz 2023 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak. Ya Çok Seversen dizisinin başrollerini Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü oyuncular paylaşıyor. Kerem Bürsin dizide 'Ateş', Hafsanur Sancaktutan ise 'Leyla' rolüne hayat veriyor. Peki Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor. Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Ya Çok Seversen konusu ve oyuncuları.

Ya Çok Seversen yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in yer aldığı senaryosunu ise Kübra Sülün'ün yazdığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir.

Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi her hafta perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

Ya Çok Seversen dizisi hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor. Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Ya Çok Seversen konusu ve oyuncuları.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kerem Bürsin'in hayat verdiği Ateş karakteri, annesi öldükten sonra küçük yaşta yatılı okula gönderilmiş ve bir daha aile evine dönmemiştir. Ateş yaşamını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren ve kimseye güveni olmayan biridir.

Hafsanur Sancaktutan'ın hayat verdiği Leyla karakteri ise gerçek ailesini hiç görmemiş ve insanları kandırarak para kazanan biridir. 

Ya Çok Seversen dizisinde tüm hikaye Ateş ile Leyla'nın tanışmasıyla başlar.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ya Çok Seversen dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılıyor.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ UYARLAMA MI?

Ya Çok Seversen dizisi uyarlama değildir.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kerem Bürsin - Ateş Arcalı
Hafsanur Sancaktutan - Leyla Kökdal
Hatice Aslan - Füsun Arcalı
Şerif Erol - İlter Evcili
Cemre Ebüzziya
Nazmi Kırık - Yakup Civelek
Aziz Caner İnan - Umut Arcalı
Mine Kılıç - Meryem Yunus
Oğulcan Arman Uslu - Onur
Durukan Çelikkaya
Özgün Akaçça
Lara Aslan
Adin Külçe
Arven Ece Yavuz

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..