Wilfried Zaha'dan olay yaratan paylaşım. Stadyum ekranındaki yazı tüm transfer hayallerini suya düşürdü

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve geçtiğimiz günlerde teklif yaptığı Wilfried Zaha'nın son paylaşımı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Ryan Kent'in ardından stoper Alexander Djiku ile de sözleşme imzaladı.

Bu sezon iddialı bir kadro kurmak ve üç kulvarda da başarılı olmak isteyen Fenerbahçe yıldız transfer için Crystal Palace ile sözleşmesi biten Wilfried Zaha'ya teklif yaptı. Zaha ile uzun süren görüşmelerin ardından yıldız futbolcunun yaptığı paylaşım tüm sarı-lacivertli taraftarların adeta hayallerini yıktı.

Tecrübeli oyuncu dün, çocuklarının Crystal Palace’ın stadı Selhurst Park’ın çimlerinde oynadığı ve arkadaki skorbordda, “Destekleriniz için teşekkürler. Seneye görüşmek üzere” yazan fotoğrafı, Facebook’ta kapak fotoğrafı yaptı. Bu paylaşımın ardından Zaha'nın, Crystal Palace ile sözleşme yenileyeceği iddiaları iyice kuvvetlendi. 

Narin cinayetinde 2 isim hakkında kritik gelişme Galatasaray, Kadıköy'den lider döndü Narin Güran'ın köyü Tavşantepe'deki ölüm listesi Futbolcuları taşıyan otobüs yandı Kızıl Goncalar'ın final tarihi belli oldu Bir Gece Masalı'na sürpriz transfer!