Wattpad'e Türkiye'de erişim engeli! Watpadd Türkiye'de kapatıldı mı, yasaklandı mı? Watpadd neden açılmıyor?

Wattpad'e Türkiye'de erişim engeli geldi. Kullanıcılar, dijital hikaye paylaşım platforma giriş yaparken sorunla karşılaştı. Wattpad, kullanıcılara, kendi hikayelerini, makalelerini ve şiirlerini yazıp paylaşma imkanı sağlıyor. Popüler bir çevrimiçi platform olan Wattpad, Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen karar neticesinde erişime kapatıldı. Peki, Watpadd Türkiye'de kapatıldı mı, yasaklandı mı? Watpadd neden açılmıyor?

Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği'nin 12 Temmuz 2024 tarihli kararıyla, Wattpad paltformuna Türkiye'de erişim engeli geldi. Romantizm, bilim kurgu, fantezi, korku, dram ve daha pek çok türde yazıların paylaşıldığı bu dijital çevriçi platform, yazarlara geri bildirim almak, hayran kitlesi oluşturmak ve hatta bazen yayıncılık anlaşmaları yapmak için bir fırsat oluşturuyordu. Türkiye'deki kullanıcılar Wattpad'e giriş yapamadıklarına dair geri bildirimde bulundu. Bunun üzerine Watpadd Türkiye'de kapatıldı mı, yasaklandı mı? sorusu gündem oldu. Peki, Watpadd neden açılmıyor? Wattpad'e neden erişim engeli geldi?

WATTPAD'E TÜRKİYE'DE ERİŞİM ENGELİ

Türkiye'deki kullanıcılae Wattpad'e giriş yapmaya çalışırken sorun yaşadıklarını bildirdi. Engelliweb X hesabından yapılan paylaşıma göre; söz konusu dijital hikaye paylaşma platformu Wattpad, 12 Temmuz 2024 tarihli Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla erişime kapatıldı.

WATTPAD TÜRKİYE'DE KAPATILDI MI, YASAKLANDI MI, NEDEN?

Wattpad'e erişim engeli ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

''wattpad.com, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla erişime engellenmiştir.''

WATTPED NEDİR?

Wattpad, kullanıcıların kendi hikayelerini yazıp paylaşabildiği ve diğer kullanıcıların hikayelerini okuyabildiği popüler bir çevrimiçi platformdur.

Platform, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Her türden hikayeyi barındıan Wattpad'de; romantizm, bilim kurgu, fantezi, korku, dram ve daha pek çok türde yazı mevcuttur. Wattpad, yazarlara geri bildirim almak, hayran kitlesi oluşturmak ve hatta bazen yayıncılık anlaşmaları yapmak için harika bir fırsat sunar.

WATTPAD KAÇ YAŞ İÇİN UYGUNDUR?

Wattpad, Hizmet Şartları'na göre yalnızca 13 yaş ve üzeri kişilerin kullanabileceği bir platformdur. 13 yaşın altındakilerin Wattpad Hizmetlerini kullandığı tespit edildiğinde hesap kapatılır. Yaşa uygun doğru içerikleri sunabilmek için kayıt esnasında doğum tarihi alınır.

WATTPAD ÜCRETİ NE KADAR?

Wattpad, herkes için ücretsiz bir platformdur.

WATTPAD SAHİBİ KİM?

Ücretsiz hikaye paylaşma platformu Wattpad'in sahibi NAVER Corporation'dır.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu