Volkan Demirel'den Victor Osimhen itirafı. Herkesi çok şaşırttı

tv100'de Ersin Düzen'in sunduğu Futbolun 100'ü programında Volkan Demirel, Antalyaspor ağlarına uzun yıllar boyunca unutulmayacak bir gol atan Victor Osimhen hakkında övgü dolu sözler söyledi.

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Futbolun 100'ü programında Ümit Karan, Volkan Demirel ve Tümer Metin yine tüm sporseverleri ekran başına kilitledi.

Galatasaray'ın golcüleriyle Antalyaspor karşısında üç puana ulaştığı mücadeleyi yorumlayan Volkan Demirel, önce Mauro Icardiye ardından da Victor Osimhen'e ayrı bir parantez açtı. Volkan Demirel iki gol atan Icardi hakkında, ''Ceza sahası içine geldiği zaman hep skor yaratıyor. Ceza sahası hakimiyeti çok yüksek'' dedi.

''OSIMHEN BENCE ŞU AN %50'LERDE OYNUYOR''

Antalyaspor karşısında müthiş bir gole imza atan Osimhen hakkında ise Demirel, ''Attığı gol akrobatik bir gol. Uzun zamandır görmediğimiz bir gol. Sakatlıktan çıkıp bu vuruşu yapmak kolay değildir, ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu hem sakatlık öncesi hem de sakatlık sonrasında gösterdi. Osimhen bence şu an %50'lerde oynuyor'' ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu 3 sevgilisi ile aynı evde... Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! O hakemden bayrak eleştirisi: Kaldır, indir! Yazık Fenerbahçe deplasmanda iki puan bıraktı Mert Müldür'ün, Fenerbahçe'de kredisi tükendi Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in acı günü