Volkan Demirel: Niyet ettiğim her şeyi yaşıyorum

Volkan Demirel, Hülya Koçyiğit'in programı 'Film Gibi Hayatlar'da hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Volkan Demirel, Hülya Koçyiğit'in programı 'Film Gibi Hayatlar'da hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Her pazar TRT 2'de ekranlarında yayımlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının yeni sezonunun ilk bölümünde Hülya Koçyiğit, Volkan Demirel’i konuk etti.

Çocukluk yıllarından bahseden Volkan Demirel, o yıllarda futbolcu hayalinin olmadığını şu sözlerle anlattı:

“Çocukluğum Tozkoparan, Kartal ve Göztepe’de geçti. Kartal’a geçtikten sonra futbol hayatım şekillenmeye başladı fakat çocukken hayalimde Fenerbahçe vardı desem yalan olur. Hayallerimde tamamen okumak vardı. Artvinli bir babanın oğluyum; biliyorsunuz, Artvin Türkiye’de okuma oranı en yüksek illerden biri. Babam benim hep okumamı istedi. Babamın isteği doğrultusunda hayatımı yönlendirmeye çalıştım”

"HAYAT BÖYLE BİR DENGE"

Yakın zamanda babasını kaybeden Volkan Demirel, "Babam benim için babadan öteydi. Arkadaşımdı, kardeşimdi, Dostumdu, dertlerimi paylaştığım kankamdı. Benim için bir baba figürünün her anlamıydı babam. Onu kaybedince eksikliğini çok hissettim. İnsanoğlu daha sonraları alışıyor, alışmasak zaten hayat devam etmezdi. Onu her zaman anacağım. Hayatımda babamdan daha değerli bir şeyi kaybedeceğimi düşünmüyorum.

Babamı kaybettiğim hastanede bir hafta sonra çocuğumun kalp atışlarını dinledim. Hayat böyle bir denge" dedi.

“Fenerbahçelilik nasıl bir duygu?” sorusuna ise “Fenerbahçelilik anlatılmaz, ancak yaşayarak gösterebiliriz. Her şeyi Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünerek yaptım. cevabını veren Volkan Demirel, duygularını; “Ailemde herkes Fenerbahçelidir. O statta büyüdüm. Sahadan çıkarken ‘Ben bir gün bu kaleyi koruyacağım’ demiştim. Karagümrük ve Hatay için de aynısı oldu, ‘Burada olacağım’ demiştim. Niyet ettiğin neyse nasibin de o olur. Niyet ettiğim her şeyi yaşıyorum" ifadelerini kullandı. 

Demirel; “Fenerbahçelilik benim için aidiyet duygusudur. Bunu Karagümrük’te de Hatay’da da yaşadım çünkü o yere kendini veren bir insanım. Bana verilen görevi en iyi şekilde taşımaya çalışırım. Normal giden bir hayat bana çok kolay bir hayat gibi geliyor. Hep omuzlarımda bir yük olsun, onları taşıyayım istiyorum. Güçlü bir karakterim, yılmam. Vursalar da kırsalar da kalkar devam ederim. Bu karakterimi de seviyorum, zaten bu karakterim olmasa bu kadar yıl Fenerbahçe’de kalmak mümkün olmayabilirdi.” dedi.

İnanmaktan hiç vazgeçmediğini söyleyen Volkan Demirel, “Hayattaki en önemli şey hayallerinin peşinden koşmak. Yoldan hiç şaşmadım. Çok düştüm, kötü oynadım, kötü konuşuldum ama onları çok dikkate almadan hep daha iyisini yapmaya, çabalamaya çalıştım. İki kere düştüysem üç kere zıplamak nasip oldu” diyerek gençlere de umut verdi. 

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tek yumrukla komalık etti Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Akıllara durgunluk veren kavga! Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi!