Volkan Demirel görüşmelere başladı, yeniden teknik direktörlüğe geri dönüyor. Süper Lig'den sürpriz ekip

Son olarak Trendyol Süper Lig'de Hatayspor'u yöneten ve 3 Mayıs'tan bu yana bir takımı çalıştırmayan Volkan Demirel için Adana Demirspor iddiası ortaya atıldı. Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Adana Demirspor, deneyimli isim Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ligde son sırada yer alan Adana Demirspor'un, Volkan Demirel ile ilk görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'de son sıraya demir atan ve Michael Valkanis ile yollarını ayırarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen Adana Demirspor, Volkan Demirel ile görüştü.

Hatayspor'u çalıştırdığı dönemde büyük takdir toplayan ve tecrübesini ortaya koyan Volkan Demirel, 3 Mayıs tarihinde görevinden kendi isteğiyle ayrılmış ve o zamandan bu yana hiçbir takımı çalıştırmamıştı.

Ligde yeniden eski günlerine dönmek isteyen Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'ın, Volkan Demirel ile görüştüğü iddia edildi. İkili arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve ilerleyen günlerde detayların netleşeceği öğrenildi.

Kariyerinde önce Fatih Karagümrük ardından da Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel; Fatih Karagümrük ile 24 maçta 1.71 puan ortalaması,  Hatayspor ile de çıktığı 55 maçta 1.16 ortalama tutturdu.

Kademeli emeklilik geliyor Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Bronckhorst, Chamberlain hakkında kararını verdi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Adana Demirspor, Volkan Demirel'e teklif götürdü Gram altın için 4500 TL tahmini!