Vatandaşlık işlemleri tamamlandı, A Milli Takım'ı tercih etti. Vincenzo Montella'nın vazgeçilmezi olacak

Real Madrid'e karşı ortaya koyduğu performansla büyük dikkat çeken Stuttgart'ın başarılı ismi Atakan Karazor, A Milli Takım'ın formasını giymeye hazırlanıyor. Vincenzo Montella'nın da uzun süredir takip ettiği isimlerden birisi olan Atakan Karazor'un vatandaşlık işlemlerinin tamamlandığı ve A Milli Takım'ın formasını giymesi için önünde hiçbir engel kalmadığı öğrenildi.

Stuttgart formasıyla kaptanlığa kadar yükselen ve Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Real Madrid'e karşı oynadığı futbolla büyük alkış toplayan Atakan Karazor'un, A Milli Takım forması giyebilmesi için tüm prosedürleri tamamladığı öğrenildi.

Vincenzo Montella'nın uzun süredir izlediği ve beğendiği isimlerden birisi olan Atakan Karazor tercihini A Milli Takım'dan yana kullandı.

Uzun süredir Almanya'da top koşturan Atakan Karazor, Vincenzo Montella'nın kadroya çağırması halinde ay-yıldızlı formayla sahaya çıkabilecek.

Stuttgart, Atakan Karazor'u 2019-20 sezonu başında Kiel'den 800 bin Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Transfermarkt verilerine göre tecrübeli futbolcunun an itibarıyla piyasa değeri 12 milyon Euro'ya kadar yükseldi.

Stuttgart formasıyla bu sezon 6 resmi maça çıkan Atakan Karazor 1 kez de gol sevinci yaşadı. Ön libero pozisyonunda forma giyen Karazor zaman zaman hem sağ stoper hem de sol stoper bölgesinde de oynayabiliyor.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi