Van Bronckhorst takımdan yollarken bir saniye bile düşünmedi. Lisansı çıkarılmadı, Beşiktaş'a kırgın şekilde veda etti

Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir oluşuma giden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kadroya bedelsiz olarak katılan Alex Oxlade-Chamberlain'in üzeri çizildi. Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Alex Oxlade-Chamberlain için gelecek tüm tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. İngiltere'den talipleri olan Alex Oxlade-Chamberlain'in ayrıca lisansı da çıkarılmadı.

Sezona önce Süper Kupa ardından da Trendyol Süper Lig'deki ilk hafta galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst kadroda kullanmayı düşünmediği Alex Oxlade-Chamberlain'in üzeri çizildi.

Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı ancak sakatlıklar nedeniyle istenilen performansa bir türlü ulaşamayan Alex Oxlade-Chamberlain'in hakkında son kararı Giovanni van Bronckhorst verdi ve deneyimli oyuncunun satılmasını istedi. Beşiktaş'ın, Alex Oxlade-Chamberlain için tüm teklifleri dinleyeceği öğrenilirken 31 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'de oynaması için gerekli olan lisans da çıkarılmadı.

TFF'ye ismi verilmeyen Alex Oxlade-Chamberlain'in kısa süre içinde Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor. Siyah-beyazlı formayla 30 maçta görev alan Alex Oxlade-Chamberlain 4 gol ve 1 asistle mücadele etti.

Alex Oxlade-Chamberlain'in, Beşiktaş ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar sürecek.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!