Van Bronckhorst takımda istemedi, yeni transfer geldiği gibi gitti. Beşiktaş formasını terletemeden veda

Sezona üç puanla başlayan Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst, geçtiğimiz sezon 10 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma katılan Ernest Muçi hakkında flaş bir karar verdi. Ernest Muçi'yi takımda düşünmeyen ve o bölgede Rafa Silva'yı kullanacak Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş yönetiminden Ernest Muçi'nin takımdan gönderilmesini istedi. Daha fazla forma şansı bulmak için takımdan ayrılmayı kabul eden Ernest Muçi de hemen diğer takımlarla görüşmeye başladı.

Samsunspor deplasmanındaki 2-0'lık galibiyetle lige galibiyetle başlayan ve ilk haftayı lider tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, büyük umutlarla transfer edilen Ernest Muçi'yi takımdan yollama kararı aldı.

10 milyon Euro bonservis bedeli ödenen ve Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği Ernest Muçi, Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremeyince siyah-beyazlı formaya veda etmek zorunda kaldı. Samsunspor karşısında da yedek soyunan ve Rafa Silva'dan formayı kapamayan Ernest Muçi, Giovanni van Bronckhorst'un raporu sonrasında Beşiktaş'a veda etti.

Bu gelişmenin ardından Ernest Muçi ve menajeri hemen diğer takımlarla transfer görüşmesi yapmaya başladı. Beşiktaş formasıyla 17 resmi maçta görev alan Ernest Muçi 4 kez gol sevinci yaşadı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu