Ünlü şarkıcı kızının bağımlı olduğunu açıkladı! Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul tv100'de konuştu: Çocuklarınızı sosyal medyadan uzak tutun

TSM sanatçısı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul tv100'de Gece Habercisi Gökhan Taşkın programında önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayında sosyal medyaya isyan eden çift, ebeveynlere seslendi.

TSM sanatçısı Umut Akyürek sosyal medya üzerinden paylaştığı videoyla kızının yasaklı madde kullandığını ve korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini söyleyerek bir video paylaşmıştı. Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul tv100'de Gece Habercisi Gökhan Taşkın programında son durumu paylaştı ve kendilerinin durumunda olup da konuşamayan birçok kişinin sesi olduğu için çok sayıda teşekkür mesajı aldıklarını iletti.

"ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADAN UZAK TUTUN"

Umut Akyürek 6-7 yıldır bu konudan mustarip olduklarını söyleyerek "Dün akşam Melek'in hastaneye yatışını sağladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz büyük bir tehdit altında. Yaklaşık 6-7 yıldır bu durumdan mustaripiz ve son yıllarda iyice çığırından çıktı bu durum.

Anne babalara düşen en büyük vazife çocuklarını sosyal platformlardan olabildiğince uzak tutmaları. Sosyal medya bizim zannettiğimizin çok ötesinde tehlikeleri barındıran sitelerle dolu." dedi

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ"

Baba Oktay Ertuğrul ise "Bizim konuşmamızın ekranlara çıkmamızın 7-8 yıllık mücadelemizin sebebi de birçok vatandaşımızın da düştüğü durum. Bize şuan yüzlerce binlerce mesaj yağıyor. Herkes bize 'kendinizi ortaya attınız, çok teşekkür ederiz, biz çekindik' diye mesajlar geliyor.

Bütün bu konuyu Melek Bal yavrumuzun ötesinde Türkiye'de bir beka sorunudur. Gençliğimiz bir anarşik saldırı altındadır. Gençlerimizi tahribat altına alıp ülkemizin geleceğini karartmak üzerinde çalışılıyor. Gençlerimizi bu illetten kurtarmak için de elimizde geleni yapmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu