Ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti çıktı iddiası...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği iddia edildi. Ancak mahkeme kararıyla açıklanmadığı öne sürüldü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde, ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edildiği ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle isminin açıklanamadığı iddia edildi.

Bakanlık taklit ve tağşiş yapan firmaları açıklamaya devam ederken, TarımdanHaber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, dikkati çeken bir iddiada bulundu. TV5'te katıldığı canlı yayında, Türkiye'nin en ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti tespit edildiğini belirten İnan,"O firma listede yer alsaydı, Türkiye'de yer yerinden oynar, gündem değişirdi" dedi.

"Bakanlık bir et firması ile ilgili domuz eti tespitinde bulunuyor, fakat firma konuyu yargıya taşıyor. Mahkeme, firma lehine yürütmeyi durdurma kararı aldığı için o firma taklit/tağşiş listesinde yer almamış" şeklinde konuşan İnan, vatandaşları bu konuda uyardı.

Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Sosyal medyada gündem olan bina: Yıkılmadı Fenerbahçe, Mert Kömür'ü transfer etmek istiyor Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu?