Union SG maçı öncesi iki isme kesik geldi. Jose Mourinho performanslarından memnun kalmadı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Union SG'yi sahasında ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray derbisi sonrası adeta fırtına estirdi. Galatasaray karşısındaki oyundan hiç memnun olmayan Jose Mourinho, İsmail Yüksek ve Edin Dzeko'yu yedek kulübesine çekme kararı aldı. Jose Mourinho, İsmail Yüksek ve Edin Dzeko yerine Sofyan Amrabat ve Youssef En-Nesyri'ye forma şansı verecek.

Trendyol Süper Lig'deki dev derbide sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Samandıra'da adeta fırtına estirdi.

Galatasaray karşısında alınan ağır mağlubiyetin ardından futbolcularına çok sert bir konuşma yapan Jose Mourinho, ''Sizi tanıyamadım. Bu ne hal! Yürüyecek haliniz yok; siz bu değilsiniz. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. İyi performans göstermeyen, isteksiz olan kadro dışı kalır. Kimsenin kaprisiyle uğraşacak vaktim yok'' dedi.

Jose Mourinho bu sözlerinin ardından Union SG ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçında iki ismi yedek kulübesine çekme kararı aldı. Mourinho, İsmail Yüksek ve Edin Dzeko yerine Union SG karşısında Sofyan Amrabat ve Youssef En-Nesyri'yi ilk 11'de başlatacak.

Fenerbahçe ile Union SG arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak.

Bronckhorst, Chamberlain hakkında kararını verdi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Adana Demirspor, Volkan Demirel'e teklif götürdü Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Haluk Bilginer ile Can Dündar bir araya geldi