Üç büyükler Bayern Münih'in 18 yaşındaki yıldızı için birbirine düştü. 'Altın Çocuk' olarak gösteriliyor

Transfer çalışmalarına devam eden ve sık sık aynı isimler üzerinde yarışa giren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Bayern Münih'te forma giyen 18 yaşındaki Eyüp Aydın'ın transferi için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde çoğu kez aynı isimler üzerinde yoğunlaşan ve birbirine transfer çalımları atan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Bayern Münih'te forma giyen 18 yaşındaki Eyüp Aydın için karşı karşıya geldi.

Bayern Münih II'de forma giyen ve geleceğin 'Altın Çocuk'u olarak gösterilen Eyüp Aydın'ın transferi için nabız yoklayan üç büyükler genç oyuncunun transferini tamamlamak için tam anlamıyla kolları sıvadı.

Alman basınında yer alan habere göre, Eyüp Aydın'ın geçtiğimiz günlerde Mönchengladbach ve Werder Bremen ile görüştüğü ancak söz konusu iki takımla da anlaşma sağlayamadığı ifade edildi.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Cem Garipoğlu gizemi için tarih verildi Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Ahu Tuğba'nın vasiyetini açıkladı FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu Kıyma diye millete öyle bir şey yedirmişler ki..