Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! Cansu Canan Özgen, Fethullah Gülen'e açtı ağzını yumdu gözünü... Ateşi bol olsun, mutluluk duyuyorum

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü Türkiye'de yankı uyandırdı. Sosyal medyada ölüm haberi gündeme oturdu. tv100'ün başarılık spikerlerinden Cansu Canan Özgen ölüm haberini canlı yayında verdi. Özgen'in sözleri kısa sürede sosyal medyada çokça paylaşıldı. İşte Canan'ın o sözleri...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldü. Gülen'in ölüm haberini, bizzat FETÖ'nün yayın organları duyurdu. Gülen'in ölümünü, örgüt üyelerinin yanı sıra, Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Haber tv100'de Cansu Canan Özgen ile Hayata Dair programında verildi. Gülen'in ölümü üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Cansu Canan'ın sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

 "HASRETLE BEKLENEN ÖLÜMDÜ"

tv100.com yazarı Fuat Uğur programda, "Hasretle beklenen bir ölümdü bu. Hakikaten Türkiye’ye büyük eziyetler çektirmiş acılar çektirmiş ve Türkiye’yi yok etmeye odaklı bir örgütün temelini atmış bir terör elebaşının ölümünü şu anda haber almış durumdayız bu güzel haber tüm Türkiye’ye hayırlı olsun." dedi.

Uğur sözleri dikkat çekti...

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı ise, "Öncelikle hayırlı olsun. Türkiye’nin gözü aydın olsun. Bir terör elbaşının ölmüş olması Türkiye açısından olumlu bir gelişme olarak gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Cansu Canan Özgen, Gülen'in ölüm haberini canlı yayında duyurdu. Kullandığı ifadeler ve programın o bölümünün videosu sosyal medyada çok paylaşıldı.

Özgen, "Bu ülkenin evlatlarına, bu ülkenin darbe ile demokrasisine adaletine, bu ülkenin önemli kurumlarına çeteleşerek sızmış. Bu ülkeyi devirmek için vatan evlatlarını bir devşirme usulüyle kendi ülkesine düşman etmiş. Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ateşi bol olsun denilir." dedi.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme