Turkcell’den dev kampanya! 50 GB internet 286 lira. Sadece bu isimler faydalanabilecek

Turkcell, milletvekilleri için özel bir kampanya yaptı. Milletvekillerine özel yapılan paketin tutarı ile vatandaşların kullandığı aynı tarifedeki fiyat farkı tepkilere neden oldu. Birçok vatandaş sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Turkcell’in milletvekillerine sunduğu özel paketler gündem oldu. Milletvekillerine özel sunulan pakette 50 GB internet ve her yöne 3 bin dakika ve grup içi 5 bin dakikadan oluşan kampanyanın fiyatı 286,41 TL olarak belirlendi.

AYNI TARİFE VATANDAŞA 900 TL

Vatandaşların kullandığı aynı tarifedeki fiyat farkı, gündem oldu. Pahalı tarifeleriyle zaman zaman gündem olan Turkcell’in bu kampanyası, vatandaşlar tarafından tepki gördü. Turkcell vatandaşlara sunduğu "Platinum+ 50 GB" paketinde her yöne 3 bin dakika, her yöne 1.000 SMS hakkı tanırken söz konusu tarifenin yıllık abonelik ücretinin 900 TL, aylık abonelik ücretinin ise 1.200 TL olduğu belirtildi. Milletvekilleri için aynı hakların tanındığı tarifenin fiyatı ise 3’te 1 oranında.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Birçok vatandaş konuya ilişkin sosyal medya hesaplarında tepki gösterdi. Milletvekillerine özel kampanyaya sert eleştirilerde bulunan bazı vatandaşlar, Turkcell’e "Madem bu fiyatlara inebiliyorsunuz, neden vatandaşa fahiş fiyata hizmet sunuyorsunuz?" ve "Bizi niye bu kadar fahiş faturaya mahkum ediyorsunuz?" gibi yorumlarda bulunurken bazıları ise “Vatandaştan yüzlerce lira fatura alan Turkcell'den, milletvekillerine ballı tarife.” İfadelerine yer verildi.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!