Trabzonspor'a gelebilmek için Fenerbahçe kariyerini bitirdi. Şenol Güneş istediğin paraya imza at dedi

Fenerbahçe'deki geleceği hala belli olmayan ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla yine izleyenleri kendine hayran bırakan İrfan Can Kahveci için Trabzonspor devreye girdi. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İrfan Can Kahveci'ye, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş transfer mesajı yolladı. Şenol Güneş, İrfan Can Kahveci'ye, ''Bize gel, istediğin rakamın altına imza at'' dedi.

Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesinin ardından forma süresinde büyük bir azalma yaşayan, A Milli Takım'da gösterdiği performansla da formayı hak ettiğini gösteren İrfan Can Kahveci'ye, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş mesaj yolladı.

Jose Mourinho ile arasında problem olduğu iddia edilen İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de bu sezon bir türlü ilk 11'de kalıcı bir yer edinmedi.

Yeni sözleşme görüşmelerinde de Fenerbahçe ile ilerleme kaydedemeyen İrfan Can Kahveci'ye, Trabzonspor talip oldu. Şenol Güneş sezon sonunda sözleşmesi sona erecek İrfan Can Kahveci'yi kesinlikle Trabzonspor formasıyla görmek istediğini ifade etti.

Şenol Güneş, İrfan Can Kahveci ile yaptığı görüşmede, ''Bize gel, istediğin rakamın altına imza at'' dedi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 12 maça çıkan İrfan Can Kahveci 1 gol ve 1 asist üretti.

Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Galatasaray zor da olsa üç puana uzandı Şenol Güneş'ten, İrfan Can'a transfer teklifi TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ankara TUSAŞ'ta bir patlama daha meydana geldi