Toprak kayması faciası: 9 ölü, 17 kayıp var. Cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar sel sularına kapıldı

Çin'deki aşırı yağışlar facia ile sonuçlandı. Guangdong ve Fujian eyaletlerinde toprak kayması yaşandı. Faciada 9 kişi hayatını kaybetti, 17 kayıp var.

Kaynak: İHA

Çin'in Guangdong ve Fujian eyaletlerinde şiddetli yağışların neden olduğu toprak kaymalarında 9 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi kayboldu.

CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Çin'in Guangdong ve Fujian eyaletlerinde etkili olan şiddetli yağışlar toprak kaymalarına neden oldu. Toprak kaymalarında 9 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi kayboldu. Her iki eyalette de cadde ve sokaklar göle dönerken, araçlar sel sularında sürüklendi.

Guangdong'da 5 kişi hayatını kaybederken, 15 kişiden ise haber alınamıyor. Eyalette yer alan Meizhou kenti ve Dongshi kasabasında şiddetli yağış ve selin ardından iki köprü çöktü.

Fujian'da ise 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi kayboldu. Fujian'ın Wuping ilçesinde şiddetli yağışlar 378 evin çökmesine neden oldu.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır