TFF'de istifa depremi: Lale Cander görevi bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılığı yaşadığı iddia edilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander görevinden ayrıldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander, TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cander yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, ayrıca sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

Lale Cander'in TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüş ayrılıkları yaşadığı için istifa ettiği iddia edildi.

LALE CANDER KİMDİR?

Lale Cander, 1971 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

53 yaşındaki Cander, Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır ve aynı zamanda Türk Pirelli Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.’de de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Mühendis olan Cander, iş dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Lale Cander'in adı son dönemde sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da önemli bir gelişmenin merkezinde yer aldı.

İstanbul Park'ın kullanım haklarını Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş.’nin sahibi olarak alan Lale Cander, bu hamlesiyle sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da büyük bir etki yarattı.

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tek yumrukla komalık etti Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Akıllara durgunluk veren kavga! Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi!