Taraftarlar, teknik ekibi ve yönetimi istifaya davet etti

Spor Toto 1. Lig'de sahasında Denizlispor'a 5-1 gibi ağır bir sonuçla mağlup olan Kocaelispor'da taraftarlar takım otobüsünün etrafını sardı.

Spor Toto 1. Lig'de düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Denizlispor'u konuk eden Kocaelispor, maçtan 5-1 mağlup ayrıldı. Maç devam ederken skorda farkın açılmasıyla yönetime tepki gösteren ve istifaya davet eden taraftar grubu Hodri Meydan, maçın bitiminde de stadın dışına çıkarak takım otobüsünün önünde toplandı.

Takım otobüsünün etrafında toplanan taraftarlar teknik ekibi ve yönetimi istifaya davet etti.

Yaklaşık yarım saat boyunca yönetimi istifaya davet eden ve sporcuları sert tezahüratlarla uyaran bir grup öfkeli taraftar, oyuncuların çıkışını bekledi. Polis ekipleri, stadyumda ve takım otobüsünün çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yönetim ise futbolcuları başka araçlarla stattan çıkardı.

Ayşecik’in son halini gören tanıyamıyor Türkiye İçin Büyük Tehlike Böyle Görüntülendi Askere gitmişti: Günler sonra ilk fotoğraf Ünlü Kuruyemiş Devi İflasın Eşiğinde. Süre Tanındı Memur ve Emeklinin Temmuz Zam Oranını Açıkladı Bakanlık o fenomen için harekete geçti