Taraftarlar birbirlerine girdi, polis zor ayırdı. Samsunspor Fenerbahçe maçı öncesi büyük kavga

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Samsunspor-Fenerbahçe maçı öncesi büyük bir kavga çıktı. Samsunspor ile Fenerbahçe taraftarları arasında stadyum önünde arbede çıkarken, polis olayları zor yatıştırdı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sonucu en çok merak edilen Samsunspor-Fenerbahçe maçı öncesi taraftar grupları arasında büyük bir kavga çıktı.

Stadyum önünde Samsunspor ile Fenerbahçe taraftarları adeta birbirine girdi. Tel örgüleri aşıp birbirine fiziki müdahalede bulunan taraftar grupları arasına giren polisler çıkan arbedeyi güçlükle yatıştırdı.

Polislerin taraftar gruplarını ayırmasını ardından sinirler yatışırken; hem Samsunspor taraftarları hem de Fenerbahçe taraftarları kendilerine ayrılan bölümden stadyuma giriş yaptı.

Yıldız futbolcu 3 sevgilisi ile aynı evde... Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! O hakemden bayrak eleştirisi: Kaldır, indir! Yazık Fenerbahçe deplasmanda iki puan bıraktı Mert Müldür'ün, Fenerbahçe'de kredisi tükendi Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in acı günü