'Taraf'lar canlı yayında yine kapıştı! Nazlı Ilıcak, Selvi'nin fotoğrafını gösterdi!

© MEDYATAVADün akşam CNN Türk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' programında ateşli tartışmalar yaşandı. Programa Ilıcak ve Alçı'nın polemiği ile Abdulkadir Selvi'nin fotoğrafı damga vurdu.

CNN Türk'te yayınlanan 'Dört Bir Taraf' tartışma programında önce yeni internet yasası ile ilgili Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı arasında sert bir tartışma yaşandı.





Alçı internet yasasıyla ilgili olarak, "İnsanların ses kayıtları, görüntüleri yayınlanarak itibarsızlaştırıldığı bir durum var.

Yargıyı ve emniyeti kontrol eden bir efendi var. Rasim'in bile uydurma görüntülerini yayınladılar. Siz arkanızdaki güçle böyle konuşuyorsunuz"

dedi.





Nazlı Ilıcak ise Alçı'nın 'arkanızdaki güç' sözüne tepki gösterdi. Ilıcak, "

Asıl sen sırtını iktidara dayamışsın konuşuyorsun, arkanızda güç var diyorsun. Hepimiz tehdit altındayız"

şeklinde konuştu.





Ilıcak daha sonra, "Ben bu paralel yapıya önem veriyorum" diyerek, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin Fethullah Gülen ile olan bir fotoğrafını yayınladı. 





Nazlı Ilıcak elindeki fotoğrafı göstererek, 

 "Bakın burada Gülen Hoca ile Selvi'nin fotoğrafı var. Herhalde ellerinde de ananaslar var"

ifadelerini kullandı. 








Bronckhorst, Chamberlain hakkında kararını verdi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Adana Demirspor, Volkan Demirel'e teklif götürdü Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Haluk Bilginer ile Can Dündar bir araya geldi