Takımda kalmak istedi, Okan Buruk kesinlikle izin vermedi. Galatasaray hikayesi artık noktalandı

Okan Buruk'un gelişim kazanması için kiralık olarak göndermek istediği Eyüp Aydın, Gaziantep FK'nın radarına girdi. Galatasaray'da kalıp kendisini kanıtlamak isteyen Eyüp Aydın'ın isteğini reddeden Okan Buruk, genç oyuncunun kiralanması konusunda son kararını verdi. Galatasaray'ın eski kaptanı Selçuk İnan'ın yönettiği Gaziantep FK, Eyüp Aydın transferinde en avantajlı takım olarak görünüyor.

Yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler netleşirken, Okan Buruk son olarak Eyüp Aydın hakkında kararını verdi.

Büyük ümitlerle alınan ancak istediği forma şansını şu ana kadar bulamayan Eyüp Aydın, Galatasaray'da kalıp kendisini ispat etmek istese de Okan Buruk genç oyuncunun kiralık olarak gönderilmesini istedi. Galatasaray'ın, Eyüp Aydın hakkında verdiği bu kararın ardından Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Eyüp Aydın'ı kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti.

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan'ın kesinlikle kadroda görmek istediği Eyüp Aydın için Galatasaray ile görüşmelere başlayan Gaziantep FK'nın transferdeki en avantajlı takım olduğu öğrenildi. 19 yaşındaki Eyüp Aydın, Galatasaray ile çıktığı 12 maçta 2 asiste imza attı.

Bizim Çocuklar, EURO 2024'te çeyrek finalde Yapı Kredi 45 bin TL promosyon verme kararı aldı Güneş'in sonu yaklaşıyor tarih verildi Denizde öpüşme sahnesi gündem oldu! Altın için en kritik gün bugün: Rakamları bekliyor Kemal Sunal'ın eşinden yürek yakan sözler