Sürücülere müjde geldi. Motorinden sonra bir indirim daha geldi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorin fiyatlarına 1 lira 17 kuruşluk indirim gelmişti. Sektör kaynaklarından akaryakıta bir indirim müjdesi daha geldi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonrası motorin fiyatlarına 1 lira 17 kuruşluk indirim gelmişti. Sektör kaynaklarından akaryakıta bir indirim müjdesi daha geldi. Motorine gelen indirimin ardından bir indirimin de yarından itibaren pompaya yansıması bekleniyor. Bu kez otogaz / LPG litre fiyatına gelmesi gelecek.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogazın litre fiyatına yarın geceden itibaren 1 lira 64 kuruşluk bir indirim gelecek.

Bu indirimin ardından, LPG'nin litre fiyatı İstanbul'da yaklaşık olarak 20,83 TL'ye, Ankara'da 20,73 TL'ye ve İzmir'de 20,37 TL'ye düşecek. Ancak, belirtilmelidir ki, LPG fiyatları bayiler ve iller arasında önemli ölçüde farklılık gösterebiliyor.

Diğer yandan, benzin ve motorin fiyatlarında henüz herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Görenler gözlerine inanamıyor! Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat