Kayseri'yi karıştıran cinsel saldırıda flaş gelişme! Karar verildi. Kuzenine cinsel saldırıda bulunan Suriyeli tutuklandı

Kayseri’de Suriyeli bir sığınmacının 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiaları üzerine olaylar çıktı. Kayseri Valiliği olayla ilgili açıklamada bulundu. Kuzenine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Suriye uyruklu kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Kayseri’de Suriyeli bir sığınmacının 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Suriyelilere ait dükkanları ateşe vermeye kalkan vatandaşlara polis TOMA’larla müdahale etti.

Kuzenine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan Suriyeli şüpheli tutuklandı.

"ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI, ÇOCUK KORUMA ALTINDA"

Kayseri Valiliği şu açıklamayı yaptı:

30.06.2024 tarihinde ilimiz Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır.

VATANDAŞLARA İTİDALLİ DAVRANIN UYARISI

Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bölgeye gelerek halkla sakinleşmeleri konusunda görüştü.

KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRÜ: BİZ GEREKENİ YAPACAĞIZ

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da bölgeye gelerek, yaptığı açıklamada, "Tepkinizi gösterdiniz. Sizi anladık, mesajınızı aldık. Bundan sonraki yapacağınız her türlü hareket sizinle ilgili konulara dönecek. Buradaki mağdur şahıs Türk değil. Şu anda şüpheli şahıs gözaltında. Mağdur şahsın sağlığıyla ilgili herhangi bir problem gözükmüyor. O şahsın ve ailesiyle ilgili sınır dışı dahil her türlü işlemlerinde size söz veriyorum. Bir hafta sonra tekrar bu mahalleye geleceğim. Bu olayla ilgili neler yaptığımızı söyleyeceğim. Lütfen ailelerinizi alın, evlerinize geçin. Biz gerekeni yapacağız, bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

200 gram altın alın çağrısında bulundu Uzun yaşamanın sırrı kan grubunda Abdullah Avcı'nın gözü Attila Szalai'de Ne kadar ömrünüzün kaldığı gözlerden hesaplanıyor Jose Mourinho, Serdar Aziz'i takımda düşünmüyor Okan Buruk, Ziyech'in ayrılmasına izin verdi