Surdaki Cinayette Yeni Görüntü. Katil Semih Çelik Yalnız Değil miydi? Üçüncü Kişi Ortaya Çıktı

İstanbul Fatih'te yarım saat arayla iki kadını canice katleden Semih Çelik yalnız mıydı? Ona yardım eden biri var mıydı? Surlardaki görüntülerde ikinci bir kişinin varlığı görülüyordu ve o kişi polis olarak açıklandı. Ancak yeni çıkan başka bir görüntüde ise üçüncü bir kişinin daha olduğu görülüyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü iki genç kız yarım saat arayla vahşice öldürüldü. 19 yaşındaki katil Semih Çelik, önce kız arkadaşı olan Ayşenur Halil'i (19), yarım saat sonra ise Fatih'te buluştuğu eski sevgilisi İkbal Uzuner'i (19) öldürdükten sonra Edirnekapı Surları'ndan atlayarak intihar etti.

Fatih surlarında yaşanan kan dondurucu olayla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı.

Çelik, surlardan tam atladığı sırada arkasında görülen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli yorumlar yapıldı. Kimisi ona yardım eden birinin olduğunu söylerken kimi de sadece bir gölge olduğunu düşünmüştü.

Sabah'ın haberine göre; arkada görünen 2. kişinin sırrı çözüldü. Görüntüdeki kişinin Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

Polis yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ KİŞİ KİM?

Öte yandan sosyal medyada yayılan bir görüntü yine akıları karıştırdı. Görüntülere göre polisin dışında surlarda başka biri daha da vardı. Polis surların hemen üstünde bulunurken yeni çıkan görüntü ise surların hemen alt tarafındaki bölümde başka birinin varlığı görülüyor.

Görüntüdeki kişi surlardaki pencere gibi alanın hemen solunda bir anda ortaya çıkıyor ve kayboluyor.

Sosyal medya şimdi katile yardım eden başka biri daha mı vardı sorusunu soruyor ve görüntüdeki o üçüncü kişinin kim olduğu merak ediliyor.

Narin Güran dosyasındaki sır perdesi aralandı Ali Koç, Arda Güler'i geri getiriyor Bakanlıktan Köfteci Yusuf İle İlgili Açıklama Salça diye neler yemişiz! Bakanlıktan yeni liste Halk otobüsünde yolcuların gözü önünde cinayet! Yunan futbolcu George Baldock hayatını kaybetti