Süper Lig ekibi teklif götürdü, İsmail Kartal hemen göreve başlıyorum dedi. Fenerbahçe'ye rakip oluyor

Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyetin ardından Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor, İsmail Kartal ile dirsek teması kurdu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gelen teklifleri elinin tersiyle iten İsmail Kartal için Kayserispor yönetiminin tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Kayserispor'un yaptığı teklifi değerlendirmeye alan İsmail Kartal'ın kısa zamanda sarı-kırmızılı ekibe olumlu dönüş yapması bekleniyor.

Süper Lig'de şu ana kadar galibiyeti olmayan ve ligin dibine demir atan Kayserispor'da, Beşiktaş maçının ardından Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekip oynadığı 6 maçta yalnızca 3 puan toplayabilirken, Burak Yılmaz'ın ardından takımın başına İsmail Kartal'ı getirmek için hummalı bir çalışma başladı. Fenerbahçe ile kırılmadık rekor bırakmadıktan sonra görevinden ayrılan İsmail Kartal birçok ülkeden teklif gelmesine rağmen hepsini elinin tersiyle geri itmişti.

Kayserispor'un yoğun ısrarı karşısında düşünmek için süre isteyen İsmail Kartal'ın, Süper Lig'in demirbaş kulübüne yakın zamanda olumlu dönüş yapabileceği iddia edildi.

Son iki teknik direktörlük deneyimini Fenerbahçe'nin başında yaşayan İsmail Kartal, 99 puanlı rekor sezonda ikinci olmuş ve teknik direktörlük koltuğunu Jose Mourinho'ya devretmişti.

Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Neftçi Bakü, Fatih Terim için harekete geçti Arda Güler'e Premier Lig devi Arsenal kancası Kayserispor'dan, İsmail Kartal bombası Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu