Sözleşmelilere müjde: Memurluk hakkı verildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Sözleşmeli er ve erbaşlara memurluk hakkı

Millî Savunma Bakanlığı, Sözleşmeli Erbaş ve Erlerin Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İstihdamına Dair Yönetmelik 12 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. 7 yıl çalışan sözleşmeli er ve erbaşlara memurluk hakkı verildi.

Resmi Gazete'de 12 Mayıs 2023 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı.  7 yıl çalışan sözleşmeli er ve erbaşlara memurluk hakkı verildi.

 Resmi Gazete yer alan madde şöyle:

Bu Yönetmeliğin amacı; sözleşmeli erbaş ve er olarak en az yedi hizmet yılını doldurarak ayrılanlardan, nitelik belgesi olumlu olup talepte bulunanların kamu kurum ve kuruluşlarındaki boş kadro ve pozisyonlara atanmalarına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Altı gollü düelloda kazanan çıkmadı Çay bahçesinde süs havuzu faciası Cinayetin nedeni ortaya çıktı Manisa’da cinayet: Kuzenini tabancayla öldürdü Mesaj iletirken dikkat Kubilay Aka'dan Hafsanur Sancaktutan itirafı