Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Fotoğraf... Narin Güran'ın İsmini Fotoğrafını Ranta Çevirdiler: Narin Bayan Kuaförü

7'den 70'e herkes Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran için gözyaşı dökerken birileri de Narin üzerinden fırsatçılığa başladı. Sosyal medyada yayılan ve büyük tepki çeken fotoğrafta bir kuaför hem Narin'in ismini kullandı hem de fotoğrafını: Narin Bayan Kuaförü...

Türkiye Diyarbakır'da katledilen küçük Narin cinayetinin sarsıntısını henüz atlatamamışken fırsatçılar da ortaya çıktı ve Narin Güran cinayetinden rant kazanma peşine düştü.

8 yaşındaki Narin'i henüz kimin öldürdüğü bilinmezken soruşturmada anne, ağabey ve amcaların da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklu.

Son haber ise Narin'in otopsi raporu oldu ve açıklanan ön otopsi raporuna göre Narin'in boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

7'den 70'e herkes bu vahşete kilitlenmişken sosyal medyada yayılan bir fotoğraf ortalığı ayağa kaldırdı.

"Narin Bayan Kuaförü" adıyla açılan kuaförün girişine Narin'in fotoğrafları asıldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara ise vatandaşlardan tepki yağdı. 

Vatandaşlar, yapılan şeyin ölen çocuğun anısına saygısızlık olduğunu belirterek acilen bu rezilliğin sonlandırılması gerektiği yorumlarını yaptı. 

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Feci olay: İki kardeş hayatını kaybetti