Sosyal medya fenomeni Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç tahliye edildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan ve hakkında müstehcenlik suçundan işlem başlatılmasının ardından tutuklanan Jahrein'e ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç tahliye edildiğini duyurdu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün ‘müstehcenlik’ suçlaması ile soruşturma başlattığı ve sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevine gönderilen Ahmet Sonuç tahliye edildi.

TAHLİYE HABERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Jahrein tahliye haberini, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Paylaşımda, Jahrein'in çocuğuyla birlikte bir karesi yer aldı. Mahkeme, şartlı tahliye kararı vererek Jahrein’in tutuksuz yargılanmasına devam edilmesine hükmetti.

NELER YAŞANMIŞTI?

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Jahrein’in tutuklandığını açıklamıştı.

Değirmenci şu ifadeleri kullanmıştı:

"X sohbet odalarında kız çocuklarına yönelik ahlaksız ifadeler kullanan Rockerpuck_Evil kullanıcı isimli Pungent 666 rumuzlu (Ertürk Kösen) ve

Jahrein rumuzlu kullanıcı ( Ahmet Sonuç) CMK'nın 100. ve devamı maddeleri gereği çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasına karar verildiği bildirildi."

Twitch adlı canlı yayın platformunda yayın yapan Jahrein isimli ünlü yayıncının ahlaksız konuşmaları kan dondurmuştu.

Karısının kız kardeşiyle alakalı söylediği cinsel içerikli sözleri büyük tepki görmüştü.

Jahrein 13 Eylül'den bu yana cezaevindeydi.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı Narin Güran soruşturmasında kritik detay Okan Buruk'un yeni hedefi Ahmed Kutucu 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı