Son şampiyon Manchester City sezona galibiyetle başladı. Haaland ve Kovacic, Chelsea karşısında üç puanı getirdi

İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında son şampiyon Manchester City, Chelsea deplasmanına konuk oldu. Manchester City, Chelsea deplasmanından Erling Haaland ve Mateo Kovavic'in golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, transfer dönemini hareketli geçiren Chelsea ile ilk haftada karşılaştı.

Mücadelede gol perdesini açan isim Erling Haaland oldu. Erling Haaland 18. dakikada ceza sahası içinden yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin skorunu belirleyen gol ise Mateo Kovacic'ten geldi. Tek başına sürüklediği atakta nefis bir gol vuruşu yapan Mateo Kovacic skoru 2-0'a getirdi ve Manchester City bu skorla sezona galibiyetle başladı.

Manchester City ligin ikinci haftasında Ipswich Town'u sahasında konuk edecek. Chelsea ise deplasmanda Wolves ile kozlarını paylaşacak.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!