SON DAKİKA...TUSAŞ'a saldırı düzenleyenler teröristlerin kimliği belli oldu. 2 teröriste de PKK'lı: Ali Örek ile Mine Sevjin Alçiçek. İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu.

TUSAŞ'a yönelik dün bir saldırı gerçekleşmiş ve 5 kişi şehit olurken 22 kişi de yaralanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ saldırısında etkisiz hale getirilen teröristin kimliğini açıkladı: Hainin, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Yerlikaya, kadın teröristin ise Mine Sevjin Alçiçek olduğunun tespit edildiğini duyurdu.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ yerleşkesinde, dün 5 kişinin şehit olduğu 22 kişinin de yaralandığı terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği belli oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerin kimliklerini açıkladı.

Yerlikan, sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda, erkek teröristin PKK üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğunu duyurdu.

İkinci paylaşımda ise kadın teröristin kimliğini açıkladı. Kadın teröristin de PKK üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Dün TUSAŞ'ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliği belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi 'Rojger' kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hiçbir terör saldırısı bizi yıldıramaz. Aziz milletimizi sindiremez."

FLAŞ! Abdullah Öcalan'dan İlk Açıklama Geldi Galatasaray zor da olsa üç puana uzandı TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Şenol Güneş'ten, İrfan Can'a transfer teklifi Ankara TUSAŞ'ta bir patlama daha meydana geldi Şehitlerimizin isimleri ve meslekleri belli oldu