Son Dakika...Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde kritik gün! Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli için karar günü

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında kritik gün. 5 gündür gözaltında bulunan aralarında Narin Güran'ın anne ve babanın da bulunduğu 22 kişi kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin ifade işlemleri başladı. 15 kişinin savcılık ifadeleri tamamlandı.

 Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra  cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında ilk olarak gözaltına alınan amca Salim Güran tutuklanmıştı. 

Amca Salim Güran Narin'in talimatıyla Narin'i derede sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar ise 10 Eylül’de akşam tutuklandı. 

Gözaltında bulunan 22 kişinin gözaltı süreleri iki kez uzatılmıştı.

22 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

5 gündür gözaltında bulunan aralarında Narin Güran'ın anne ve babanın da bulunduğu 22 kişi kişi sabah saat: 05.30 sıralarında Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi.

15'İNİN İFADE İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Saat 17:00 sıralarında 22 kişiden 15'inin  savcılık ifadeleri tamamlandı. 

Adliyede ifade işlemleri süren şüpheliler şöyle:

44 yaşındaki babası A.G.,

44 yaşındaki annesi Y.G.,

18 yaşındaki abisi E.G.

Amcalar:

29 yaşındaki Ö.F.G.,

37 yaşındaki B.G.,

42 yaşındaki F.G.,

31 yaşındaki K.G.,

40 yaşındaki M.G.,

ve H.İ.G.,

Yengeler ve hala:

Yengeleri 46 yaşındaki M.G.,

39 yaşındaki M.G.,

40 yaşındaki halası A.K.,

44 yaşındaki eniştesi M.Ş.,

Salim Güran’ın çalışanları:

Salim Güran’ın 40 yaşındaki işçisi M.S.,

İşçinin 15 yaşındaki oğlu R.S.,

Salim Güran’ın işçisi Ö.Y.,

Narin’in kuzenleri:

24 yaşındaki amca oğlu U.G.,

23 yaşındaki amca oğlu O.G.,

15 yaşındaki amca kızı M.G.,

19 yaşındaki amca kızı B.G.,

23 yaşındaki kuzen M.K.,

22 yaşındaki kuzeninin oğlu D.G.,

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi