Son Dakika... TUSAŞ saldırısını yapan terör örgütü belli oldu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, PKK'yı işaret etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Kahramankazan'da TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Kaynak: DHA

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstanbul Fuar Merkezinde, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nı ziyaretinin ardından Ankara'da TUSAŞ tesislerine yönelik yapılan terör saldırısıyla ilgili konuştu.

Güler'in açıklaması şu şekilde:

"Bugün TUŞAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız ve bu yapılanların acılarını misliyle çıkaracağız! Bunu herkes görecek hiç merak etmeyin."

YERLİKAYA'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Olay yerine gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da yaptığı açıklamada "Maalesef şehit sayımız 5 oldu. Toplam yaralı sayımız 22. Bir hastamız taburcu oldu, ikisi de taburcu olmak üzere." dedi

Yerlikaya "Büyük ihtimalle PKK'nın yaptığıyla ilgili, değerlendirmemiz bu. Kimlik tespitlerini, diğer delillerin netleşmesiyle bunları paylaşacağız" dedi.

NE OLDU?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, saldırının gerçekleştiği TUSAŞ tesislerine gitti. Rusya'da açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Saldırıda 4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Saldırıyı lanetliyorum şehitlerimize rahmet diliyorum" dedi.

Galatasaray zor da olsa üç puana uzandı TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Şenol Güneş'ten, İrfan Can'a transfer teklifi Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Ankara TUSAŞ'ta bir patlama daha meydana geldi Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü?