Son Dakika... Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı ile Muhabbet Kralı izleyicilerle buluştu. Ortaylı: Bizim şiddetimiz tamamen varoş kriminalitesidir

Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı ile Muhabbet Kralı tv100’de izleyicilerle buluştu. Ortaylı özellikle kadınlara, çocuklara ve hayvanlara karşı artan şiddete ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

tv100’de Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı ile Muhabbet Kralı programı izleyicilerle buluştu.

 Muhabir ve Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral programın ilk konuğu oldu. 

Aral'ın programda sarfettiği "Bende şu anda kitap yok. Açık arttırmalara giriyorum zaman zaman kendi kitabımı para verip alıyorum. Çünkü tükendi." ifadeleri dikkat çekti. 

Özelikle Orta Doğu'da süren savaşları da değerlendiren Aral, dünya genelinde ölüm ve öldürmekten zevk alma eğilimlerinin giderek arttığını vurguladı.

Aral, özellikle genç nüfusun yoğun olduğu toplumlarda uyuşturucu kullanımının da artış gösterdiğini belirtti.

ORTAYLI'DAN ŞİDDET DEĞERLENDİRMESİ

Ortaylı ise özellikle kadınlara, çocuklara ve hayvanlara karşı artan şiddete ilişkin konuştu.

Ortaylı "Bizim şiddetimiz tamamen varoş kriminalitesidir. Bununla bir toplumun tutarlı düzgün tertipli bir savaşa, düzenli bir harbe hazır olduğunu düşünmek yanlıştır." dedi. 

Sosyal medyada gündem olan bina: Yıkılmadı Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu? Fenerbahçe, Mert Kömür'ü transfer etmek istiyor Al-Musrati milli takımı bıraktığını açıkladı Bayern Münih'in, Hakan Çalhanoğlu ısrarı En değerli Türk futbolcu Arda Güler seçildi