Son Dakika... MSB açıkladı! Irak'ın kuzeyinde 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terörle mücadele operasyonları devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Paylaşımda "Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" ifadeleri de kullanıldı.

17 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

15 Haziran'da da Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti:

"Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi."

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır