Son Dakika!... Mardin'de çatışma! Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı kategoride aranan PKK/KCK terör örgütü mensubu Faraşin-Bedran (Kod adlı) Ramazan Aktaş'ın Mardin’in Artuklu ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı kategoride aranan PKK/KCK terör örgütü mensubu "Faraşin-Bedran" kod adlı Ramazan Aktaş'ın Mardin’in Artuklu ilçesinde bir eve düzenlenen "GÜRZ-19" Operasyonu'nda çıkan çatışmada etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hainlere nefes aldırmayacağız. Operasyonlarımız yılın 365 günü kararlılıkla sürecek." dedi.

Yerlikaya, şu bilgileri verdi:

"Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; bölücü terör örgütü adına kırsal alanda faaliyet gösterdiği için kırmızı kategoride aranan ve eylem hazırlığında olan terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Bölücü terör örgütü mensubuyla birlikte M16 tüfek, 1 AKİS tüfek, 5 dolu M16 şarjörü, 5 dolu AKİS şarjörü, 4 el bombası, 2 taşınır powerbank, 3 dürbün, 1 mühimmat yeleği, 1 sırt çantası, 1 termal şemsiye, 1 termal güneş paneli, 4 hilti şarj aleti, 1 ses kayıt cihazı, 1 el feneri ele geçirildi. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız."

FETÖ elebaşının cenazesinden dikkat çeken kareler Daha fazla orgazm olmamak için çekime ara verdi Fenerbahçe sahasında M.United ile berabere kaldı FETÖ'cü Adil Öksüz Ortaya Çıktı! İşte O Görüntüler Beşiktaş, Lyon deplasmanından üç puanla döndü Tekin Temel'in cenazesine bir avuç insan katıldı