Son Dakika... Lübnan'da yeni siber saldırı: Hizbullah tarafından kullanılan telsizler patladı

Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına yeni bir siber saldırı düzenlendi. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde Hizbullah mensuplarının kullandığı iletişim cihazlarının patladığı açıklandı. Saldırıda en az 20 kişinin öldüğü ve onlarca kişinin yaralandığını bildirildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Lübnan'daki Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazları ülkenin güneyinde ve başkent Beyrut'un güney banliyölerinde bir kez daha patladı.

Hizbullah'a yakın bir kaynak Beyrut karargahındaki el telsizlerinin infilak ettiğini aktardı.

En az 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 300'den fazla kişinin de yaralandığını açıklandı.

Telsizlerin Hizbullah tarafından beş ay önce, çağrı cihazları ile aynı zamanda satın alındığı belirtildi.

Duyulan patlamalardan en az biri, Hizbullah'ın önceki gün ülke genelinde kullandığı binlerce çağrı cihazının patlatılması sonucu ölenler için düzenlediği bir cenaze töreninin yakınında gerçekleşti.

Bölgedeki Reuters muhabirleri, Beyrut'un güney banliyölerinde en az iki patlama sesi ve ambulans sirenleri duyduklarını bildirdi.

HİZBULLAH: SALDIRIYI BAŞLATTIK

'Eş zamanlı çağrı cihazı' patlamalarının ardından Hizbullah'tan bir son dakika açıklaması geldi. Daha önce misilleme sözü veren Hizbullah güçleri, ilk saldırıyı başlattıklarını duyurdu.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!