Son Dakika... Kayıp Rojin'den acı haber geldi

Van'da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi kayıp Rojin'den acı haber geldi. Açıklamayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptı. Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları hem göl hem de kıyı bölgelerinde devam ediyordu. Daha önce sahilde cep telefonu ile kulaklığı bulunmuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları bugün 18'inci günündeydi. Acı haber geldi.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyordu.

Daha önce sahilde cep telefonu ile kulaklığı bulunan Kabaiş'i arama çalışmaları Van Valiliğinin koordinatörlüğünde oluşturulan özel ekiplerin de katılımıyla hem göl hem de kıyı bölgelerinde aralıksız sürüyordu.

BAŞÖRTÜSÜ BULUNMUŞTU

Ekipler, sahile yakın yerleşim yerleri ile Bardakçı Mahallesi'ndeki metruk yapıları, sazlık alanları ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın 10 Ekim'de sosyal medya hesabından Kabaiş'e ait başörtüsünün bulunduğunu açıkladığı bölge başta olmak üzere tüm noktaları kontrol ederek kayıp öğrenciyi bulmak için çaba gösteriyordu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu açıklamayı yaptı:

27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.

Narin Güran cinayetinde 3 dakika sırrı... Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Tarla ortasındaki tabut ve çelenk tedirgin etti Tek yumrukla komalık etti Güllü Erhan 140 kilodan 85 kiloya düştü 10 yaşındaki kızını ütüyle yaktı omurgasını kırdı