Son Dakika... İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ahırında yeni deliller bulundu

Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. İtirafçı komşu Nevzat Bahtiyar'ın itirafları kapsamında yeni deliller bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi'nin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cesedi 8 Eylül’de köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletildi.

Soruşturmanın başladığı 21 Ağustos günü, 2 Eylül’de amca Salim’in tutuklanması, 8 Eylül’de ise cesedin bulunması ve aynı gün aileden 23 kişinin gözaltına alınmasından sonra bu kişilerin ev, ahır ve eklentileri ile araçlarında yapılan delil incelemesinde JASAT ekiplerinin aldığı örnek numuneler laboratuvara gönderildi.

tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin cinayetindeki son gelişmeleri şu şekilde aktardı...

Bahtiyar'ın itirafları kapsamında soruşturma genişletildi. Bahtiyar'ın evinde ve ahırında yeni deliller arandı. Yeni bulgular elde edildi.

Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak.

Narin cinayetinde delliller çok hızlı şekilde sonuçlanrılıyor. Her delil ve bulguya büyük öenm veriliyor. Yeni ekipler kuruluyor. Sonuçların ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi yok.

Bahtiyar'ın 'tütünleri ben içtim' deme ihtimalinin olduğu belirtildi. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında 7x24 nöbet tutuyor.

Narin Güran'ın Katili Sürpriz İsim Çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı Narin Güran cinayetinde diş izi raporu çıktı Narin Güran soruşturması genişletildi! Satmayın 3500 TL Olacak Çok Net Tarih Verdi Beşiktaş sahasında Eyüpspor'u mağlup etti