Son Dakika... Erzincan İliç'te 3 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı!

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında toprak altında kalan 9 işçiden 3'ünün daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece liç yığını altında kalan 9 işçiden 8'inin cansız bedenine ulaşılmış oldu. İşçilerin kimliğinin DNA testi sonucunda belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: ANKA

Erzincan’ın İliç ilçesinde 13 Şubat’ta Anagold Madencilik tarafından işletilen Çöpler Altın Madeni’nde liç yığının kayması sonucu 9 işçi toprak altında kalmıştı.

Liç kaymasından 114 gün sonra bugün 3 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece liç yığını altında kalan 9 işçiden 8'inin cansız bedenine ulaşılmış oldu. İşçilerin kimliğinin DNA testi sonucunda belirleneceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında 9 kişi kaybolmuş, İşçilerden Uğur Yıldız ve Adnan Keklik'in cenazesine 5 Nisan ve 19 Nisan'da; Ramazan Çimen ve Kenan Öz'e ait cenazelere ise 4 Mayıs'ta ulaşılmıştı. En son 4 Haziran'da bir işçinin daha cesedine ulaşılmıştı. Cenaze sayısı 5'e yükselirken bugün yapılan açıklamada (6 Haziran) 3 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece liç yığını altında kalan 9 işçiden 8'inin cansız bedenine ulaşılmış oldu. Cesedine ulaşılan işçilerin kimliğinin DNA testi sonucunda belirleneceği öğrenildi.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Derbide favori gösterilen taraf Fenerbahçe