Son Dakika... Devlet Bahçeli, İYİ Parti'den o urganı istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Müsavat Dervişoğlu'na urgan yanıtı geldi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kendisine urgan atan İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'na yanıt verdi.

 Bahçeli, İYİ Parti liderinin attığı ipi istedi. MHP'ye yakınlığı ile bilinen Bengütürk TV Bahçeli'nin "Genel merkezdeki makam odama asacağım!" dediğini aktardı.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2007’deki Erzurum mitinginde dönemi Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın idamını isteyip urgan fırlatmasına gönderme yaparak kürsüden bir urgan fırlattı.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kayar, "MHP Lideri Devlet Bahçeli, İP Grubundan o ipi istedi ve Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...