Son Dakika... AFAD duyurdu. 4.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte merkez üssü

AFAD duyurdu. Elazığ'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan açıklama geldi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 00.05’te merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ VERİLERİ

Kandilli Rasathanesi de depremin Sivrice ilçesinde 4,4 büyüklüğünde yerin 6.2 km derinliğinde olduğunu duyurdu.

VALİLİK: HASAR YOK

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre; Sivrice ilçemizde 15/10/2024 tarihinde saat 00.05'te 4,4 MW büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Meydana gelen deprem sonrasında saat 00.16 itibarıyla ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” denildi.

AHMET ERCAN: 2023 DEPREMİNİN OLAĞAN BİR ARTÇISI

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sarsıntı sonrası sosyal medyadan "Elazığ- Sivrice- Kavakköy’de 2024.10.15 00:05 de 6 km odakta M4,4 büyüklüğünde olan küçük deprem 2023 depreminin olağan bir artçısıdır. Daha büyük bir deprem olursa şaşırırım. Sağlam yerde sağlam yapı tek çözüm." ifadelerini kullandı. 

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı Narin Güran cinayetinde 3 dakika sırrı... Okan Buruk'un yeni hedefi Ahmed Kutucu Tarla ortasındaki tabut ve çelenk tedirgin etti Güllü Erhan 140 kilodan 85 kiloya düştü Jose Mourinho'nun, Ryan Kent ile başı dertte