Soğuk hava dalgası Rusya'dan yola çıktı! Bazı bölgelere kar bekleniyor

Türkiye, yarından itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girmesi bekleniyor. Etkili olması beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte ülke genelinde hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşanacak.

Türkiye, yarından itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girmesi bekleniyor. Etkili olması beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte ülke genelinde hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların gelecek hafta mevsim normallerinde olması bekleniyor. 

İstanbul ve Bursa'da bugün kısa süreli yağmur geçişleri var ve karayel sert esecek. İstanbul bugün 20, Perşembe 16 derece. Ankara'da da hava soğuyor. Öğle 22, gece 10 derece. İzmir'de rüzgarın hızı artıyor, öğle 28 derece. Bursa 21, Antalya açık 28 derece.

Marmara'da Sakarya tarafı yağmurlu, Trakya'da rüzgar soğuk esecek. Sıcaklık 21-23 derece aralığında, sonraki günlerde mevsim normallerinin altına iniyor.

İç Anadolu geneli parçalı bulutlu, Konya 25, Sivas 23 derece. Gece Sivas 6 derece. Perşembe belirgin soğuma olacak. 

Ege'de hava ara ara bulutlanırken sıcaklık hala 27-28 dereceye çıkıyor. Perşembe rüzgar kuvvetli ve soğuk eseceğinden hissedilen sıcaklık 7-8 derece azalacak.   

Akdeniz'de hava hala sıcak olsa da Mersin, Osmaniye boyunca yerel sağanaklar görülebilecek. Adana 32, K.Maraş 30, Isparta 27 derece. 
 

Karadeniz'de üç gün aralıklı olarak Kastamonu'dan, Sinop, Samsun-Rize'ye kadar şiddetli yağmur ve yaylalarda kar bekleniyor. Bolu 19, Trabzon 22 derece.

Doğu Anadolu'da Erzurum-Kars-Van kesiminde yağış sürecek. Erzurum 18, Malatya  27 derece. Güneydoğu'da yağmur perşembe bölge geneline yayılacak. Gaziantep ve Diyarbakır 29 derece. 

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller... Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi! 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu MEB okulların 1.5 gün tatil olacağını duyurdu!