Sinan Oğan'dan Devlet Bahçeli'ye tepki: Öcalan’ın konuşmaya davet edilmesi kabul edilemez

Devlet Bahçeli'nin Öcalan'ı Meclis'e çağırmasına bir tepki de Sinan Oğan'dan geldi. Öcalan'ın gün yüzü görmeden son nefesini verdiğini görmek istediklerini söyleyen Oğan, "Terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın Gazi Meclisimizde konuşmaya davet edilmesi akıl alır, kabul edilebilir değildir." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında terörist elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili, "Şayet tecridi kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin." dedi. Bahçeli'nin bu sözlerine birçok kesimden tepki geldi. 

Bahçeli'ye bir tepki de 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı alan Sinan Oğan'dan geldi. Oğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaprak, İmralı’daki terörist başının gün yüzü görmeden son nefesini vereceği anı beklediklerini ifade etti. İşte Sinan Oğan'ın paylaşımı;

"Türk milleti tüm gücü ile uzun yıllardır terörle kararlı bir mücadele sürdürmektedir. Vatan toprağını böldürmemek, al bayrağın boynunu eğmemek için binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, güvenlik güçlerimiz şehit düşmüştür. FETÖ terör örgütü elebaşının ölmesinden sonra milletimiz İmralı’daki terörist başının da gün yüzü görmeden son nefesini vereceği anı beklemektedir. Bir yandan da güvenlik güçlerimiz Türk milletinin emrinde terörle mücadelesini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Hal böyleyken terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın Gazi Meclisimizde konuşmaya davet edilmesi akıl alır, kabul edilebilir değildir. Türk milletinin asla böyle bir talebi yoktur. Türk milletinin vicdanını kanatacak, şehitlerimizin ruhlarını, gazilerimin gururunu incitecek bu eyleme Türk milletinin müsaadesi de olmayacaktır."

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...