Şile'de denize girecekler dikkat! Şile plajları mikrop saçıyor. Çöpler günlerce toplanmıyor

Yaz geldi deniz sezonu açıldı ancak denize gitmek plajlarda güneşlenmek risk taşıyor. Şile plajındaki çöpler vatandaşların sağlığını tehlikeye atıyor. Adeta çöp yığınına dönen plajı gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Kaynak: İHA

Binlerce kişinin denize girmek için gittiği Şile plajındaki çöpler vatandaşların sağlığını tehlikeye atıyor. Adeta çöp yığınına dönen plajı gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Hava sıcaklıklarının iyice artmasıyla birlikte Kurban Bayramı tatilini de fırsat bilen vatandaşlar Şile plajlarına akın etti. Serinlemek için denize girmek isteyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Adeta çöp yuvasına dönen Şile plajları, denize girmek için gelen vatandaşların sağlığını tehlikeye atıyor. Plajda biriken çöpleri toplayan Belediye ekiplerinin olmaması ise dikkat çekti. Biriken çöpleri gören vatandaşlar, plajın çöp yığınına dönmüş haline tepki gösterdi.

EN POPÜLER ŞİLE PLAJLARI VE ÖZELLİKLERİ 

Şile birbirinden güzel pek çok plaja ev sahipliği yapar. Bu plajlar arasında en popüler olanlar arasında hem halk plajları hem de özel plajlar sıralanabilir. Şile halk plajı, beachler ve sahiller içinde en çok tercih edilenler şunlardır:

ŞİLE HALK PLAJI 

Ayazma Plajı olarak da bilinen bu plaj, İstanbul’da sakinlik arayanların tercih ettiği yerlerden biridir. Denizin mavisi ve upuzun sahilin tadını bu plajda çıkarabilirsiniz. Özellikle doğal bir sit alanı olduğu için dikkatleri üzerine çeker. Şile merkez plajları içinde yer aldığı için Ayazma’ya oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

AĞLAYANKAYA BEACH 

Hem İstanbul’a yakın hem de Ege’ye benzer yapısı ile Ağlayankaya Beach, aradığınız pek çok şeyi bir arada bulabileceğiniz bir plaj. Doğayla iç içe olmasının yanında lüks olanaklara da sahip bu plaj, her yıl daha da popüler hale gelmekte. Berrak denizi, upuzun kumsalı, kafesi ve restoranı ile hizmet vererek tatilin keyfini doruklarda yaşamanızı sağlar.

FUSHA BEACH

İnce kumlu sahili, ılık ve berrak suları, eşsiz manzarası ile öne çıkan Fusha Beach, Şile’nin en büyük plaj işletmelerinden biridir. Sanki Akdeniz sahillerindeymişsiniz gibi hissettiren bu plajda, zengin olanaklardan faydalanabilirsiniz. Giriş ücretine dahil olan şemsiye, şezlong, tuvalet, duş ve soyunma kabinlerini kullanabilirsiniz. Şile’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için Fusha Beach birebir.

GOLDEN BEACH 

Şile’nin en çok tercih edilen plajları arasında yer alan Golden Beach, hırçın sulara sahip. Uzun ve önü açık bu plaj, özellikle uygun fiyatları ile öne çıkar. Tesiste bulunan duş, tuvalet, restoran, şezlong, şemsiye, otopark, cankurtaran, plaj voleybolu gibi pek çok olanaktan yararlanabilirsiniz. Ayrıca eşsiz manzaraya karşı ve doğa içinde olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

ŞİLE ALA KADINLAR PLAJI 

Eğer Şile’de kadınlara özel bir plaj arıyorsanız, Ala Kadınlar Plajı tam size göre. Restoranından botanik bahçesine, konaklama alanından yürüyüş parkurlarına kadar her yerde kadınlar çalışır. Tam bir Şile kadınlar plajı olan bu yerde, çok daha rahat bir şekilde denize girebilirsiniz. Plajın etrafında yemyeşil ağaçlar bulunurken; sahili altın kumlu ve denizi berrak. Ayrıca tesis içinde bulunan havuzu da kullanabilirsiniz.

Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!