Sevil Atasoy: İnsan ölümlerine ağlamam

Adli bilim alanında adını kanıtlayan Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programında Aslı Şafak’ın sorularını yanıtladı.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan kadın cinayetleri ve kadına dair her şeyin konuşulduğu programda Atasoy, özel hayatıyla ilgili de çarpıcı itiraflarda bulundu.



İNSAN ÖLÜMLERİNE AĞLAMAM AMA HAYVAN ÖLÜMLERİNE AĞLARIM



Aslı Şafak'ın, Sevil Atasoy’a 3 yıl önceki röportajından “Hiç ağlamadım” sözlerini hatırlatması üzerine Atasoy şunları söyledi:



"Çok acıdır ki insan ölümlerine ağlayamıyorum, hayvan ölümlerine ağlarım. Hasta bir hayvanı ya da gözlerindeki acıyı gördüğüm zaman ağlarım. Ama insanda ağlamıyorum.”  






Fenerbahçe, Kim Min-Jae için harekete geçiyor Sırrı Süreyya Önder'i Görmeyen İki Gazete Skandal sonrası Esra Erol’dan ilk açıklama! Bekleyin Altın Düşecek Dedi Tarih verdi Sırrı Süreyya Önder'in son görüntüsü ortaya çıktı Önder’e ünlü dostlarından duygu yüklü mesajlar