Sergen Yalçın ısrarlara dayanmadı, yeni takımına hemen evet dedi. İmzayı tereddüt etmeden attı

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve kariyerine yorumcu olarak devam eden Sergen Yalçın'a, Schalke 04'ten sürpriz bir teklif geldi. Almanya 2. Ligi'nde zor günler geçiren Schalke 04 uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın için girişimlerini hızlandırdı. Türkiye'de takım yönetmek istemeyen ve Schalke 04'ün yaptığı teklife sıcak bakan Sergen Yalçın'ın, Alman ekibiyle iki senelik sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Antalyaspor ile kısa süre macerasının ardından sezon sonunda kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayıran ve kariyerine yorumcu olarak devam eden Sergen Yalçın, Schalke 04'ün başına geçmeye hazırlanıyor.

Türkiye'de bir takım yönetmeyi düşünmeyen Sergen Yalçın'a, Schalke 04 sürpriz bir teklifte bulundu. Almanya 2. Ligi'nde oldukça zor günler geçiren Schalke 04 mevcut teknik direktör Karel Geraerts ile yollarını ayırma kararı aldı ve listenin ilk sırasına Sergen Yalçın'ı yazdı.

İki yıllık teklife 'tamam' diyen ve Almanya ekibiyle görüşmelerini sürdüren Sergen Yalçın'ın yeni durağının Schalke 04 olacağı ve imzaların önümüzdeki haftalarda atılacağı iddia edildi.

Teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş ile 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası kazanan Sergen Yalçın, son olarak yönettiği Antalyaspor'un başında 23 maçta 1.22 puan ortalaması yakalayabilmişti.

Galatasaray üç farklı üstünlüğünü koruyamadı Schalke 04, Sergen Yalçın'a teklif götürdü İsmail Yüksek, Fenerbahçe'ye veda ediyor Garip filminin Fatoş'unu tanıyamayacaksınız! Usta oyuncular arasında gergin anlar! Ahu Tuğba'nın son yolculuğunda büyük vefasızlık!