Şarkılarıyla seyircileri bir zaman tüneline sokacak; yüzyıllardır sorulan sorulara ‘mor ve ötesi’ şarkıları cevap olacak…

Güçlü oyuncu kadrosu ‘mor ve ötesi’ şarkılarını canlı bir orkestrayla birlikte sahneye taşıyacak! Çok eski bir öyküyü yepyeni bir sunumla buluşturacak olan ‘Bir mor ve ötesi Müzikali: ARAF’ 25,26,27 Kasım’da sahnede! Müzikal; sahne prodüksiyonu, tasarımları, müzikleri ve sürprizleriyle perde açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

BKM’nin heyecan uyandıran yeni prodüksiyonu ‘Araf: Bir mor ve ötesi Müzikali’ uzun zamandır merakla beklenen bir buluşmayı seyircilerin karşısına çıkarıyor.

‘Araf: Bir mor ve ötesi Müzikali’ için güçlü bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Baran Bölükbaşı, Şifanur Gül, Reha Özcan ve Canan Ergüder’in başrolü paylaştığı müzikalde Beyti Engin, Cem Güler, Yunus Emre Terzioğlu, Ece Yaşar, Ayşe Buse Özgel, Ayşegül Aslan Öcal, Bahar Elden, Bartu Ayaz, Beril Korkmaz, Ezgi Acıoğlu İlteriş Berat Bakırhan, Yağmur Elif Seber sahnedeki yerini alacak.

Oyuncular sahnede ‘mor ve ötesi’ şarkılarını seslendirirken canlı bir orkestra onlara eşlik edecek. Seyirciler bir yandan görsel bir şölen yaşarken diğer yandan ‘mor ve ötesi’ şarkılarıyla zaman tüneline girecek.

25,26 ve 27 Kasım’da seyircinin karşısına çıkacak olan ‘Bir mor ve ötesi Müzikali: ARAF’ın biletleri satışta.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu