Samsunspor maçında son kez forma giydi. Fenerbahçe kariyeri bugün itibarıyla son buldu

Fenerbahçe'nin deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Mert Müldür sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, verilen şansları iyi kullanamayan Mert Müldür'e devre arasında gelen tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor deplasmanında iki puan bırakan Fenerbahçe'de milli oyuncu Mert Müldür'ün kredisi tamamen tükendi.

Samsunspor maçında gösterdiği performansla yine sınıfta kalan ve EURO 2024'teki görüntüsünü mumla aratan Mert Müldür özellikle taraftarın çok büyük tepkisini çekti. Sağ bekte bundan sonra Osayi-Samuel'e görev vermesi beklenen Jose Mourinho, Mert Müldür'ü tamamen gözden çıkardı.

Fenerbahçe yönetiminin de Mert Müldür'e devre arasında teklif gelmesi halinde elden çıkarabileceği iddia edildi. 2023 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon 14 maçta görev alan Mert Müldür 1 asistle mücadele etti.

Sarı-lacivertli takımla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yıldız futbolcu 3 sevgilisi ile aynı evde... Yenidoğan bebek çetesi üyelerinden itiraflar! O hakemden bayrak eleştirisi: Kaldır, indir! Yazık Fenerbahçe deplasmanda iki puan bıraktı Mert Müldür'ün, Fenerbahçe'de kredisi tükendi Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in acı günü